top of page
LDS-Esmée-64.jpg

portfolio

Celine-17.jpg

Maternity

Olivia-59.jpg

Newborn

Linne-11.jpg

Mini Me

Motherhood-9.jpg

Ik hou van pure beelden met een vleugje romantiek, die een warm gevoel geven en liefde uitstralen

Het liefst hou ik mijn foto's puur en echt. Door mijn warme fotobewerking probeer ik nog meer het romantische gevoel erin weer te geven. Ik zal jullie ook zo weinig mogelijk laten poseren, want ik hou veel liever van de spontane beelden. Daarom vraag ik bijvoorbeeld ook nooit om in de camera te kijken. Veel liever leg ik de verliefde blik naar jouw kindje, of die aanraking van jouw partner vast.. Met deze beelden kan ik een verhaal vertellen en een gevoel weergeven, wat ik supermooi vind. Het is voor mij echt een eer om dit te mogen vastleggen op beeld.

How  the  magic  happens

Boho sun (3).png

1. Boeken maar!

2. De grote dag

3. Het resultaat

Een fotoshoot boek je best minimum 3 maanden vooraf per mail. Enkele weken voor de shoot krijg je per mail meer praktische info over jouw fotosessie. Mail me zeker als je nog verdere vragen hebt!

Het is eindelijk zover!  Tijdens de fotoshoot staat jullie gezinnetje en de band met jullie kindje centraal. Ik leg graag de connectie vast met je kleintje. Vergeet tijdens de fotoshoot niet te genieten van het moment! Ook dit wordt een mooie herinnering!

Binnen de 3 weken na de fotoshoot krijg je van mij een mailtje met een link naar de online fotogalerij. Hieruit mag jij je favoriete beelden kiezen. Deze worden op punt gezet en kan je vervolgens downloaden. 

bottom of page